Apr
15
2009

No tam-tam. Inca.

Joi de la noua si jumatate seara

Joi de la noua si jumatate seara

Fara niciun fel de tam-tam (decat cel subtire facut de mine pe blog) BAZAR incepe un nou sezon joi, 16 aprilie 2009, 21:30. De acum si pana hat in iunie ne vedem cu emisiuni noi, cu un concept schimbat si cu multe locuri in care v-ati gandit sa mergeti, poate chiar ati fost, dar cu siguranta nu ati vazut tot ce o sa va aratam noi. Ne propunem sa anticipam in majoritatea editiilor cam unde ati vrea sa mergeti anul acesta in concediu pentru a va da informatii proaspete de la fata locului si idei despre ce ar fi de vazut in zona. Astept comentarii pe blog dupa emisiune.

Watch Bazar and go travel!

PS Ca sa explic lipsa tam-tam-ului: eu sunt plecat in strainatate si nu pot participa inca la emisiunile programate de PR-ul de la TVR 2 pt a vorbi de noul sezon. Nici la sedinte foto si nici la interviuri. INCA. Iar cei de la promo din TVR nu au primit de la casa de productie imaginile filmate pentru noul sezon pentru a putea face clipul de prezentare. Si nici macar poze noi cu mine. Se rezolva pe parcurs. Insa nu cred ca ce v-am spus pana acum vine ca o surpriza. Bazar nu a avut niciodata o super promovare. Sunt fericit insa ca pot sa va aduc din nou un produs de calitate. Curat si la locul lui.

PS2: Echipa e aceeasi din 2005 incoace. Ana Maria Caia, Andrei Gorgan, eu si staff-ul de la Sign Factor. Plus dl Cornelius Rosiianu. Multumiri.

Written by in: Altele |

9 Comments »

  • Andox says:

    Abia astept emisiunea . Sa inteleg ca incepi (reincepi) cu Turcia dupa putinele informatii pe care le-ai scapat pe blog??

  • dalila says:

    chiar nu are importanta tam tamul
    important e ca ne vei arata in stilul tau locuri noi
    mai este putin pana la 21,30…

  • FLORIN says:

    asteptam cu intetes la 21:30

  • dalila says:

    razvan emisiunea a fost …fara cuvinte
    cred ca daca asi putea m asi muta in sirince
    cred ca acest gen de turism este pe gustul meu
    multa liniste,flori si oameni care au timp sa priveasca cum infloresc acele flori
    Ayscha este ca multe din noi( din pacate )dar ea mai avea si puterea sa fie tonica
    si tu un dragut
    mi a placut si informatia cu, cafeaua si ibricul
    mi a placut tot (dar mai ales viata la tara)
    sa fii sanatos si la mai multe emisiuni ca asta
    ai grija de tineee
    moldova

  • Andox says:

    Felicitari pentru episod . Foarte fain , iar Aisha savuroasa de-a dreptul. Daca voi merge cu masina vara asta in Turcia sper sa mananc si eu gozleme la Aisha. :) Cam cate episoade o sa faci despre Turcia?

  • codeus says:

    Razvanee iar pierdui emisiunea.cred ca intr-o zi o sa-mi scriu in frunte sau pun un abtibild pe televizor asa ca sa-mi sara in ochi.cu atatea probleme si griji am uitat complet de ea
    e drept ca am niste seriale seara pe hallmark care nu prea le pierd da sper ca pe viitor sa imi mai amintesc si de Bazar

  • codeus says:

    Paste Fericit si “Hristos a Inviat” pt tine si cei dragi tie .ne mai vedem pe aici

  • razvan says:

    @Codeus: Multumesc la fel. Sa ai si tu parte de de toate. Mi-ai luat-o inainte cu urarile, dar am scris si eu un post dedicat :)

  • bixbite says:

    Ai pus tu acolo PS despre lispa tam tam-ului dar nu vreau sa gasesc nicio scuza. Nu stiu de ce, dar emisiunea ta -bestiala- nu e foarte promovata.

    Ma bucur mult sa vad ca ai si blog, care ar trebui si asta promovat prin emisiune. Si ma gandesc serios ca ai putea sa ai rolul tau important in brandingul de tara. Esti umblat, ai simtit cum se “mananca” turismul si la un colt de stea si la 7 stele, si ai viziune muuuuuuuult mai buna decat altii care se ocupa de asta si vorbesc din alte carti/emisiuni.

    cine voteaza pentru Razvan? :-) Abia astept sa te pun la mine in BlogRoll. Ai si vreun banner, ceva, sa il afisez?

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL


Leave a Reply

Powered by WordPress | Theme: Aeros 2.0 by TheBuckmaker.com | Hosted and customized: Comanescu.ro | Photos: IndieStudio.ro