Nov
30
2010

CNA a aprobat licenţa de satelit pentru un nou canal de turism

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a aprobat astăzi, 30 noiembrie 2010, licenţa audiovizuală de satelit pentru televiziunea – Travel Mix Channel.

 

Noua televiziune va fi lansată în scurt timp şi se va distribui GRATUIT, prin satelit, în sistemele DTH, Ip-tv şi în reţelele de cablu tv, la nivel naţional.

Travel Mix Channel este un nou format de televiziune în peisajul media, canalul se adresează unui public larg intersat de un conţinut de relaxare, reprezentând mai mult decât o sursă de inspiraţie pentru alegerea unei destinaţii de vacanţă. Este o televiziune adresată tuturor telespectatorilor care iubesc natura şi călătoriile, dar şi celor care activează în industria de turism din România. Mix-ul de programe propus de Travel Mix Channel este profilat pe specificul jurnalismului de călătorie, cu un bogat conţinut de filme documentare din lume, dar şi destinaţii româneşti.

În cadrul programelor vor fi prezentate pe larg evenimentele din industria turismului (târguri – expoziţii), proiectele şi activitatea instituţiilor din domeniu (Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, ANAT, ANTREC, etc.), dar şi emisiuni cu un bogat caracter didactic. Travel Mix Channel işi propune să promoveze turismul în toate formele lui (călătorie, afaceri, cultural, medical, religios, agroturism, ecoturism etc.) şi să ofere posibilitatea tuturor să descopere noi destinaţii turistice.

“Mulţumim tuturor celor care sunt alături de proiectul nostru, am reuşit astăzi sa obţinem licenţa de satelit pentru televiziunea Travel Mix Channel, un canal TV adresat tuturor celor care doresc să descopere frumuseţea naturii, secretele turismului românesc, dar şi o mulţime de destinaţii de călătorie.

  În scurt timp, televiziunea Travel Mix Channel va fi disponibilă la nivel naţional, în toate reţele de cablu care au interesul să distribuie un canal de turism românesc,  FTA  (liber la recepţie).” – Laurenţiu Megelea – Director General Travel Mix Channel. 

Travel Mix Channel promite să devină un prieten de suflet, o  televiziune cu tematică foarte diversificată:  de la oraşele lumii, capitale europene, ghid de calatorie, destinaţii de lux, croaziere, destinaţii exotice, hoteluri de lux, restaurante de top, bar&pub, parcuri de distracţie, travel shopping, business travel, plaje de vis, pârtii de ski, trasee turistice, agenţii de turism, last minute, sporturi de vacanţă, locuri si oameni, jurnalist de ocazie, pescar în România, descoperă România, balneo turism, agro turism, muzee sub lupă, istorie şi tradiţii, lăcaşuri de cult, rezervaţii naturale, comorile din adâncuri, secretele naturii şi pâna la o serie de emisiuni gastronomice care prezintă reţete, secrete şi arome din întreaga lume.

Travel Mix Channel aparţine companiei de media MIXMONTAN SRL, firmă care are în portofoliu, Televiziunea Valea Prahovei TV, Ziarul Valea Prahovei si postul de Radio Best FM, canale media deţinute de omul de afaceri Laurenţiu Megelea, acţionar şi in cadrul companiei imobiliare Mervani din Valea Prahovei.

•••

Persoană de contact:

Laura Iacob

Director Marketing&PR

Travel Mix Channel

Tel.: 0746.188.901

E-mail: [email protected]

www.travelmix.ro

Written by in: Sponsori | Tags: ,

4 Comments »

  • Razvan Pascu says:

    Tu vei face vreo emisiune pe noul post?

  • razvan says:

    Razvan – exista discutii in acest sens. Ma bucur totusi ca va exista acest post TV cu sau fara mine in vreo emisiune.

  • Excelenta stire! Abia astept inaugurarea noului canal. Presupun ca va fi promovat pe diverse canale, sa stim si noi cand incepe. Daca va exista si o emisiune semnata Razvan Marc, cu atat mai bine :) Succes!

  • Daniel Florea says:

    Laudabila initiativa, dar consider ca astfel de initiative ar trebui luate si de televiziunea publica. Adica lansarea de posturi educative de tip Discovery sau transformarea unora existente, gen TVR Cultural, care ar putea fi mai atractiv daca ar avea mai multe emisiuni in afara studioului.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL


Leave a Reply

Powered by WordPress | Theme: Aeros 2.0 by TheBuckmaker.com | Hosted and customized: Comanescu.ro | Photos: IndieStudio.ro