Oct
21
2009

AZI INCEPEM

Azi de la 21-22.00 pe TVR2 incepe difuzarea episoadelor noi din actualul sezon al emisiunii Bazar. Cele doua emisiuni din aceasta seara sunt filmate in Austria in regiunile Zell am See/Kaprun si Donau. Nu le ratati daca ati fost pe acolo – sa revedeti locurile pe unde v-ati distrat sau daca nu ati fost – sa descoperiti niste destinatii ce ar putea intra pe lista concediilor voastre viitoare. Astept si comentarii pe blog daca v-au placut sau nu emisiunile de azi.
Update: Azi dimineata am fost la Intalnire/2, emisiunea Alinei Sorescu, pentru a vorbi despre noul sezon. La acea ora nu eram sigur daca vom incepe difuzarea noilor episoade azi sau miercurea viitoare, pe 28.10. Cateva ore dupa emisiune s-a lamurit si misterul. Am inceput de azi. Sezonul acesta la Bazar vom calatori si foarte aproape si foarte departe de casa. Impreuna descoperim o Austrie noua, dincolo de autostrada care traverseaza tara si fara a poposi in orasele pe care le stiti deja gen Viena sau Salzburg. Si tot impreuna luam avionul si zburam peste mari si tari in Australia, Noua Zeelanda sau Statele Unite ale Americii. Cu acest sezon, plin ochi, cate doua emisiuni pe saptamana, putem spune ca am vazut impreuna toata lumea :) Programate mai sunt si emisiuni din Malayesia, Italia sau Portugalia. Ramane doar sa fiti pe faza in fiecare miercuri de la 21-22.00 pentru “portia dubla” de Bazar. Bine v-am regasit!

11 Comments »

  • Razvan Pascu says:

    Frumoasa si emisiunea de azi. Austria este incantatoare si e incredibil cum la doar catva sute de km de noi, exista o tara atat de civilizata, cu oameni atat de dezinvolti si deschisi la minte, cu locuri atat de frumoase dar si puse in valoare. Eu am incetat de mult sa mai sper ca la noi sa se schimbe ceva, pana si elvetianul care a venit in Maramures si a redeschis Mocanita s-a “romanizat” in loc sa ii civilizeze el pe oamenii de acolo…

    Frumos!

    P.S. Te fac un snaps ? :)

  • Razvan Pascu says:

    Si am uitat sa zic (feedback): data viitoare sa le spui mai marilor de la butoane (TVR2) sa alterneze emisiunile – una cu Austria, una cu ceva mai exotic…. Si eventual sa iti mai dea inca o ora de emisie :)

  • carmen says:

    chiar in we vorbeam cu doi prieteni care vor sa mearga la schi in kaprun. nu stiam nimic despre aceasta destinatie. a fost o surpriza placuta sa o descopar la Bazar.
    uraaaaa pt emisiune!

    PS m-as muta oricand si oriunde in austria :)

  • dalila says:

    am pierdut o !!!
    cand e reluarea?

  • MSJI says:

    Salut, imi plac emisiunile tale, mai ales cele in locuri exotice. Astept cu interes partea cu Malaysia.

  • Dana says:

    ma bucur ca te-am gasit….de mai bine de 30 min cutreier blogul tau…abia astept emisiunea, daca e cel putin la fel ca si blogul, o sa castigi inca un fan…o fana :)
    succes!
    sunt innebunita dupa calatorii si noi culturi…

  • karma says:

    Buna ziua,
    Superbe emisiunile despre Austri, inca nu am fost in locurile acelea de vis, prezentate de voi, dar o sa ajung cu siguranta.
    Rugaminte.
    Cum pot avea inregistrarea emisiunilor Bazar, in special acestea despre Austria?
    Multumesc si sao tineti tot asa.

  • Cristina says:

    Salutare Razvane !!!
    Minunate emisiuni faceti…tu si echipa ta si pentru asta FELICITARILE MELE….insa am un of…cum sa facem noi muritorii de rand sa va avem alaturi de noi si in alte zile decat cele in care va vedem la televizor…ce ma fac eu daca mi se face dor de voi si de locurile pe care le prezentati si in ziua aia nu aveti emisiune?
    Pai aveti voi asa inima sa ma lasati sa mor de dorul vostru si sa nu faceti nimic?….In DVD ceva…o inregistrare pe undeva ca sa va putem vedea oricand…
    Nu-i pacat sa nu folosim atata amar de tehnologie?
    Eu sper ca o sa te gandesti la ce ti-am scris si tu si cei implicati in proiectul acesta si sa nu ne lasati sa va asteptam o viata..:)
    Toate cele bune, emisiuni cat de multe si succes in tot ce-ti propui sa faci !!!

  • Ramo says:

    Ador emisiunile tale!!!! Acuma sunt in pregatire de a-mi planifica o vacanta in Austria, si mi-am adus aminte ca anul trecut ai avut 1 episod in Austria cu o doamna care avea o pensiune undeva pe o margine de munte, si de la ea se vedea tare fain satul jos in vale (chiar daca era ceata la filmare). Cred ca era undeva intre Innsbruck si Salzburg, dar daca ai timp, poate imi scrii exact unde era locul respectiv. Un mic detaliu ar fi ca doamna de la pensiunea respectiva parca stia sa cante ‘yodle’. Multumesc de timpul acordat si de ‘ora de vacanta’ care mi-o oferi in fiecare miercuri seara. :)

  • razvan says:

    Statiunea se numeste Monikirchen si este foarte aproape de Viena. Sper sa-ti placa pe acolo.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL


Leave a Reply

Powered by WordPress | Theme: Aeros 2.0 by TheBuckmaker.com | Hosted and customized: Comanescu.ro | Photos: IndieStudio.ro