Sep
10
2009

Pe-aici

Sunt prin zona doar ca am foarte mult de lucru si zilele zboara fara sa mai apuc sa scriu un rand pe blog. Poate in weekend. Septembrie este intotdeauna o luna plina de stres. Incepe un nou sezon in curand, se filmeaza, se monteaza, se scriu si se citesc voice-overuri, se fac strategii si se planuieste ordinea destinatiilor ce au mai ramas de acoperit pentru toamna-iarna. Job-ul acesta nu inseamna doar plimbari in tari straine, mancare exotica si locuri interesante… mai e si o parte de bucatarie pe care ne place-nu ne place trebuie sa o facem. Voi ce mai faceti?

PS totusi partea cu plimbarile, mancarea si locurile interesante compenseaza indeajuns :)

PS2: S-a intors Cezar din pribegie :) Asteptam povesti din Hong Kong, KL, Bali, Helsinki, Tallin… si de prin alte locuri pe unde l-au purtat pasii. Welcome back si descarca pozele! Si intra pe blog cat de repede.

Written by in: Altele | Tags: ,

9 Comments »

  • Razvan Pascu says:

    Noi ne pregatim de concediu… :)

  • razvan says:

    Tare… Where to?

  • Oana says:

    Si noi ne pregatim de o noua calatorie, ultima din acest an.
    Beijingul inchide seria destinatiilor culturale caci 2009 a reprezentat, pentru noi, anul turismul cultural. Am incercat si noi sa punem inca o caramida in dezvoltarea personala.

  • Razvan Pascu says:

    Romania (mini-circuit de 10 zile incepand de maine): Delta, Bucovina, Maramu’ si o bucatica de Ardeal. Si la sf. lui octombrie, circuit Egipt. Abia astept. :)

  • Bia says:

    Norocoșilor, voi mai aveți vacanțe…alții încep școala și au tot felul de examene, dar poate oi pleca și eu prin octombrie la un stagiu și deși nu-i “excursie” așa cum mi-ar plăcea mie, tot e rost de ceva vizite prin locuri noi.

  • Cezar says:

    Da, tocmai m-am intors… intr-un cuvant… de fapt mai multe:
    Marile surprize – Macao (s-a schimbat enorm in ultimii 5 ani de cand n-am mai fost acolo si s-au construit niste cazinouri de iti pica toata dantura, dar si mandibula… si erau pline la 10 dimineata !!!) si Talinn (o mica Praga, descoperita doar de turisti finlandezi, rusi si spanioli… absolut superb).
    Paradis pe pamant – Bali – asta stiam, dar mi-a reconfirmat.
    Locul unde vii traiesc pentru cei morti – Tana Toraja, Sulawesi – ceremonii incredibile pentru ingroparea celor morti si acum 2 ani si de abea dupa ce se strang banii se fac ceremonii fastuoase cu sacrificii de bivoli… in plus o arhitectura fascinanta…
    Redescoperire placuta – Singapore… mi-a placut mai mult decat acum 5 ani… nu stiu de ce :)
    Wow reloaded – Hong Kong… I love HK – adrenalina, modernism si atat de Asia… si in continua modernizare… pana si Mirador Mansions erau in refacere :)
    Si inca multe alte locuri…
    Am fost cu treburi vreo 3 zile la Varsovia saptamana asta si am gasit un oras mai dragut decat cel pe care mi-l ponegreau polonezii… si in octombrie, sper sa ajung la Marrakech…

  • dalila says:

    noi am ajuns la costinesti (era furtuna si nu am putut traversa spre gura portitei!!)
    stam pe malul marii la vila HAVANA care e bestiala si respiram aerul UNIC de marea neagra!
    am fost la milte mari da tot pe asta o iubesc…sa fie mirosul de alge de vina?
    cand dai autografe? sa ti trimit si eu exemplarul nostru!!

  • dana says:

    aaa… Prin ce zona esti, mai exact?
    in Buc?
    mai da si tu un semn!

  • Adi Hadean says:

    de două luni n-am mai intrat în pub dar de mâncare tot n-am scăpat. am revenit de o luna din concediu (costa de almeria+valencia) și gătesc într-una, multe rețete noi în fiecare zi(noi pentru mine, că nu-s lucruri nemaivăzute, nemaipomenite) că pomeneai de bucătărie. din fericire pentru bloggerul din mine, gătesc acasă și am calculatorul la îndemână. să ai spor și un sezon bun.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL


Leave a Reply

Powered by WordPress | Theme: Aeros 2.0 by TheBuckmaker.com | Hosted and customized: Comanescu.ro | Photos: IndieStudio.ro