May
05
2009

Emisiuni de vazut, bloguri de citit

Dimineata plec din nou la filmari. Locatia o tin din nou secreta… nu, nu este vorba de Turcia :) dar, conform crizei si modelului din acest sezon voi vizita un loc destul de cunoscut (desi cam indepartat) unde voi incerca sa descopar lucruri mai putin cunoscute (bine, locuri mai putin cunoscute da’ am zis sa nu ma repet). Intre timp… Cezar va raspunde interviului despre Iran si imi va trimite si poze iar la primul hotel cu wireless o sa il si postez. Nu uitati de emisiune in fiecare joi de la 21.30 pe TVR2. Si nu uitati de comentarii pe blog dupa. Si pentru ca am blog (de putin timp ce-i drept) vreau sa va invit sa va uitati in fiecare duminica seara de la 23.30 pe Realitatea TV la o emisiune ce ajunge saptamana aceasta la cea de-a 5-a editie. Se numeste “Dupa bloguri” si este interesanta din mai multe motive. Eu va spun doar doua: pune fetze unor semnaturi sau unor scriituri adica la “Dupa bloguri” chiar ii vedeti pe cei pe care-i stiti doar dupa scris si in plus e facuta de producatoarea de la Bazar – Ana Maria Caia – iar daca cititi blogul meu stiu ca va place stilul ei.

Cam atat pentru moment. Nu uitati Bazar joi la 21.30 pe TVR2, Dupa Bloguri duminica la 23.30 pe Realitatea si interviul cu Cezar despre Iran… chiar aici in curand.

Written by in: Friends | Tags: , ,

5 Comments »

  • Bia says:

    Răzvan, de ce nu mai apare Clever Travel. Eram un fan, am toate numerele, poate că ai zis pe undeva ce sa întâmplat și n-am fost eu pe faza. M-ai putea lămuri?
    Frumos blog, îți citesc postările, te-am pus și în blogroll la mine.
    Numai bine…

  • dalila says:

    suna foarte bine tot ce ne ai scris
    grija de tine

  • LittleMissSunshine says:

    Enjoy, dear! ;)

  • Andox says:

    Sa inteleg ca ai terminat cu Turcia ?? Putin domne , putin… :(
    Apropo , felicitari pentru emisiunea de joi , dar de ce nu ai mentionat numele resorturilor??Politica? tvr? publicitate?
    Hai ca incerc sa ghicesc (te rog corecteza-ma)
    1.Resortul cu barul , luna de miere , simplu
    Adam&Eve
    2.Resortul cu papara …….hmmm aici e greu , eu zic Calista desi la fel de bine poate e Attaleia Shine.
    3.Tenisul ,clar Attaleia Shine.
    In rest proasta afacere cu masinile:)
    Si hai cu interviul lui Cezar ca nu povesteste nimic pe nici o sursa despre Iran.
    Bafta la filmari si emisiuni de minim 1 ora ……de 2 ori pe saptamana.

  • codeus says:

    razvan am pus un sondaj la mine pe blog .cand ai timp si daca vrei te rog sa-ti exprimi si tu opinia acolo.mersy

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL


Leave a Reply

Powered by WordPress | Theme: Aeros 2.0 by TheBuckmaker.com | Hosted and customized: Comanescu.ro | Photos: IndieStudio.ro