Mar
25
2009

S-a facut deja o luna

Ma invart in jurul unor proiecte zilele acestea si ele se invart in jurul meu si deocamdata nu prea stiu ce iese si ce nu iese dar am rabdare ca de fiecare data. Ce e aproape sigur e ca in mai putin de o luna voi avea un nou dvd pe piata. Asta pentru ca am promis la inceput sa va tin la curent si cu proiectele mele. Deci, s-a facut o luna de cand am blog-ul. Am crescut binisor.

subzeroDar mai e mult de scris si de citit. Acu… nu va sfiiti si scrieti si voi intamplarile voastre din vacante, din concedii. Daca imi dati si poze le public pe blog. Cred ca sunteti la fel de calatoriti ca si mine indiferent de cat de departe sau de aproape ati ajuns in drumurile voastre. Asa ca mai scrieti si voi ca mai scriu si eu. La cat mai dese revederi pe blog! Razvan

PS Amanunte despre DVD vin in cateva zile. O sa fie foarte tare, normal, dar mai important, o sa va foloseasca pentru ca e plin de informatii pe vazute si pe incercate. Pana atunci poza alaturata e cu coperta primului meu DVD – Subzero – aparut anul trecut.

Written by in: Altele | Tags: , ,

14 Comments »

  • dalila says:

    Primul tau dvd dupa cum stii il avem si aceasta veste e grozava- sper sa putem cumpara TOATA colectia ta
    la cat mai multe dvd uri!!!!
    Acu …sa stii ca suntem cam sfiosi da incet ,incet fiecare din noi (cand va avea timp si stare)vom povesti cate ceva despre vacantele noastre.
    pot sa te intreb in ce zi esti berbec sef?(sa zicem si noi la multi ani!)
    si ne bucuram mult,mult,mult pentru tine-ca berbec ai 100 % sanse sa ajungi unde iti doresti( iti spune asta un leu
    din experienta de viata langa un alt berbec foarte hotarat)
    ai grija de tine( sa incep iar ca babele…cu gipa asta maica!!!)
    ps eu acum ma specializez pe vacante pentru copiii de 11-12 ani (e vremea lor maica)(*)

  • codeus says:

    DEJAAA.felicitari Razvane noi ne-am “nascut”aproape deodata daca pot sa spun asa.si la mai multi ani plini de bloguiala.sa ne fie.

  • codeus says:

    am facut o greseala la adresa de blog scuze.

  • ralucanesu says:

    hello, hello!
    Ia te uita cine si-a facut blog! Felicitari, mai ales ca nici despre dvd nu stiam! De fapt nimic nu mai stiam de tine… La muti ani pt saptamana viitoare si bafta muuulta in tot ce faci! Vei fi iar mai mare decat mine, pana in decembrie… hihihi!

  • dalila says:

    nenea razvan ce stii de olanda si festivalul lalelelor?
    am inteles ca e bestial
    poate faci o plimbare si ne informezi si pe noi toti
    si sa nu uiti sa ne spui si noua CAND saptamana viitoare…
    da?
    multumim cu drag

  • mircea says:

    ce sa stie despre festivalu lalelelor.. ce afla si el de pe google ;) )

  • codeus says:

    Am revenit de pe calc. meu.l-am dus la reparat si a reusit sa-l faca cat de cat nu stiu ce are ca si acum merge greu desi este formatat.a avut probleme si in placa de baza iar hardul mi l-a schimbat.oricum important e ca sunt din nou cu voi.iieeee

  • codeus says:

    eu Razvane nu prea am parte de vacantze cel putin acum.dar mai demult am fost spre exemplu de 2 ori la bucuresti doar pt o zi si doar…pt plimbare fara nici un scop in sine pt care sa fiu nevoit la deplasare.a odata in ’96 am fost in oradea la nunata fiicei a unui var si dimineatza cand am mers in gara sa ma duc acasa (stateam la Suncuius atunci)pe drum spre gara mi-a venit ideea nebunesca sa ajung in gara si sa ma uit care tren pleca primul (accelerat,rapid) si sa ma sui in el indiferent daca pleaca spre Timisoara spre Cluj sau Satu-Mare si pocinogul a cazut pe un accelerat spre Cluj m-am plimbat cateva ore prin Cluj si m-am intors mai pe seasra acasa la Suncuius

  • dalila says:

    pentru festivalul lalelelor mi asi dori un nume de hotel,pozeeee si o perioada in care tre sa ma deplasez
    @mircea: ai vazut poze pe google de la parcurile din olanda?
    sunt superbe
    si niste scoruri nu m ar deranja(la hoteluri) si mai ales ce nu trebuie sa facem!
    pe maine

  • Cezar says:

    Festivalul lalelor este de fapt o imensa expozitie florala… absolut superba. Locul se cheama Keukenhof si este aproape de Amsterdam – se ajunge cu trenul pana la Leiden si de acolo cu autobuzul. In fiecare an, expozitia se organizeaza de la mijlocul lui martie pana la mijlocul lui mai (anul acesta 19 martie – 21 mai).
    http://www.keukenhof.com/
    Am fost acolo in 2006 de 1 Mai – e bine sa te duci in jur de 1 mai – pe 30 aprilie este Ziua Reginei si strazile din Amsterdam se transforma intr-un ring de party in aer liber. Peste tot dj-i. muzica, bere, etc. Subsemnatul a stat intr-un hotel super ok in mijlocul cartierului rosu:
    http://www.hotel83.com/abouthotel.php?l=en
    E super ok, e ieftin (pt Amsterdam), excelent plasat, curat si cartierul rosu nu este deloc unsafe. Sincer, as recomanda oricui un 1 mai la Amsterdam (Ziua Reginei + Keukenhof). De fapt, in ultimul numar din Clever Travel, e un articol pe tema asta…

  • dalila says:

    cezar TE IUBESC

  • dalila says:

    adica multumesc tarrrrrrrrrrrrrrrrrre mult

  • dalila says:

    cate zile am nevoie pentru parc?
    ca sa stam linistiti si sa vedem tot (eu cu pustiul si bunica -deci fara cluburi de noapte etc)
    si ce mai putem vizita pe pe acolo?
    ceva pentru pusti de 11 ani?

  • Cezar says:

    Pentru parc, presupune o zi – drum, un stop prin Leiden care merita vazut, etc, etc.
    Daca te duci cu pustiul si cu bunica, nu cred ca e foarte bine sa stati in cartierul rosu :)
    Daca-i place fotbalul, va puteti duce la Amsterdam Arena – stadionul lui Ajax, la Haga – nu foarte departe de Amsterdam este un parc – Madurodam cu machete de monumente din toata Olanda. In plus, la Amsterdam exista si un zoo foarte interesant. Plimbare cu barca pe canale.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL


Leave a Reply

Powered by WordPress | Theme: Aeros 2.0 by TheBuckmaker.com | Hosted and customized: Comanescu.ro | Photos: IndieStudio.ro