Mar
22
2009

Bicicletele Dalilei

Cate biciclete si nu le fura nimeni...

Cate biciclete si nu le fura nimeni...

“Acest lucru m-a impresionat ff tare. Toti circula cu bicicleta si metroul sau trenul. Am o poza ff draguta cu toate bicicletele (o mare de biciclete) parcate langa statia de metrou. Poza e facuta in apropierea zoo whilhelm stuttgart si e o lectie buna pentru noi toti care poluam planeta albastra.” – a scris, Dalila, intr-un comment.

Multumesc pentru poza, Dalila!

4 Comments »

  • codeus says:

    Razvane in urmatoarele saptamani o sa fiu telegrafic cu voi pt ca intru de pe la vecini.am luat plasa in ianurie cu calc. cand l-am cumparat de la un tip.l-am dus sambata la formatat si nu-mi mai poate instala windowsul cine mi-l reformateaza.e varza unitatea si pana imi cumpar alta (cu ce oare ca-s la pamant si financiar) nu sa sa ne “intalnim”asa des.sa ne auzim cu bine.

  • razvan says:

    Codeus, eu si ceilalti te asteptam pe blog cand si cum ai timp. Bafta cu calculatorul si da-ne un semn sa sarbatorim si noi!

  • dalila says:

    codeus cat iti trebuie pentru unitatea centrala?
    poate pot sa fac eu ceva pentru tine ca sa nu mai mergi la vecini
    asa pur si simplu
    daca nu am fost prea indrazneata

  • codeus says:

    Dalila chiar m-ai luat prin surprindere cu chestia asta.iti multumesc dar deocamdata o sa incerc sa rexolv problema cum pot eu.sa nu ma intelegi grestit dar eu inca mai am demnitate.o unitate noua e la vreo 8 milioane de lei..o sa vad ce rezolv..iti multumesc inca odata dar chiar daca sunt in pensie de boala o sa incerc sa ma descurc singur.tinem legatura ca amici.chiar m-ai luat prin surprindere nu ma asteptam la asa ceva de pe net cum nu ma astept de la prieteni la asa ceva.iti multumesc inca odata pt gandurile bune.sper sa va dau vesti bune cat de curand

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL


Leave a Reply

Powered by WordPress | Theme: Aeros 2.0 by TheBuckmaker.com | Hosted and customized: Comanescu.ro | Photos: IndieStudio.ro