Mar
02
2009

La bulgari - despre 2 premii si o destinatie

Welcome to...

Welcome to...

Compozitorul “muzicii de la Bazar”, Costi Ionita, a castigat saptamana trecuta in Bulgaria 2 trofee la Premiile Balcanice PLANETA: CEL MAI BUN PRODUCATOR DIN BALCANI 2008 si CEL MAI BUN DUET (Costi & Andrea - Sammo Moi). Felicitari, Costi!

Costi castiga!

Costi castiga!

Si fiindca veni vorba de Bulgaria nu pot sa va las fara o destinatie in tara vecina si prietena. Nu, nu e vorba nici de Albena, nici de Balcic si nici macar de Nessebar. Recomandarea mea este sa faceti o vizita la Sofia. E un oras destul de modern (capitala de tara membra UE) insa are zone care sunt chiar frumoase si pitoresti. In plus, e ieftin!

Talciocu' pentru nostalgici si impatimiti

Talciocu' pentru nostalgici si impatimiti

Doar doua recomandari in Sofia: Piata Aleksandr Nevski unde se tine un talcioc cu artefacte naziste si comuniste si restaurantul Maghernita. Nu va ganditi ca e o daramatura, dimpotriva. Maghernita in bulgara inseamna sala de mese de manastire ( ceea ce noi numim refectoriu). Bucate din toate zonele Bulgariei, portii uriase si preturi mici. Perfect!

Catedrala Aleksadr Nevski - by day

Catedrala Aleksadr Nevski - by day

Si detaliu din aceeasi catedrala - by night

Si detaliu din aceeasi catedrala - by night

Astea le-am aflat de la Iulian Comanescu pentru ca eu la Sofia nu am fost dar parca as filma o editie de Bazar acolo!

Foto Sofia: Comanescu.ro

Foto premii: arhiva personala Costi Ionita

2 Comments »

  • Cezar says:

    E super fain la Sofia, am fost de multe ori si recomand. Du-te si la restaurantul unde “nestinarii” danseaza desculti pe jar, sper ca mai e Mr. Punch in centru (n-am mai fost de vreo 3 ani)

  • catalinex says:

    sugestie:
    sa dai si un buget pt o masa sanatoasa, transport in oras etc… niste repere :D

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL


Leave a Reply

Powered by WordPress | Theme: Aeros 2.0 by TheBuckmaker.com | Hosted and customized: Comanescu.ro | Photos: IndieStudio.ro