Feb
27
2009

Pana va hotarati cu poza

Iata cat mai costa branza in Toronto
Iata cat mai costa branza in Toronto

Written by in: Altele | Tags: ,

4 Comments »

  • codeus says:

    atunci mai bine dau o fuga in piata la branza noastra ca e mai ieftina si mai buna. mmmmm.

  • Monica says:

    Buna Razvan!

    Dupa ce ti-am descoperit blogul chiar voiam sa te invit la noi, in Canada, dar se pare ca ai fost deja:( Poate o sa vrei sa o vizitezi si in alt anotimp. La fel ca Bucurestiul, Toronto e mult mai frumos toamna.

  • razvan says:

    @Monica: hei, am stat 3 saptamani in Toronto si mi-a placut mult de tot. As vrea sa ma reintorc la vara. Esti fericita ca traiesti acolo !

  • Monica says:

    Buna Razvan!

    Fericita? Si da si nu. Dar cred ca asa se simt toti imigrantii de prima generatie, oriunde si-ar afla a doua casa. E dorul de familie, prieteni, tara de suflet care ne chinuie mai ales in preajma sarbatorilor. Altfel Canada a fost buna cu noi. E tara in care reusesti sa faci ce vrei, daca vrei destul de tare, si pentru asta nu e nevoie sa ai prieteni influenti. Dar nu strica nici aici.

    Altfel aici mi s-a nascut baiatul care zice ca e Canadian 100% si merge acasa, la bunici, in fiecare vara. De aici vine cu accent neaos ardelenesc care deja noua ni se pare ciudat. Funny, nu?

    Ma bucur ca ti-a placut Toronto, doar ca ar merita vizitat si in alt anotimp ca sa poti descoperi farmecul lui adevarat. Si sunt multe de vazut in jur, nu numai Niagara. 1000 de insule, Algonquin Park, poate chiar si o fuga in Quebec City. Dar cine sunt eu sa iti dau sugestii, tu esti calator de cariera. Felicitari pentru reusita!

    Poate-mi dai de stire cand vii la vara si ne intalnim la o poveste si o bere sau vin Canadian, branza de la portughezi, BBQ de la unguri si fructe de la chinezi – asta da multiculturalism:)

    Numai bine si happy blogging!

    Monica

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL


Leave a Reply

Powered by WordPress | Theme: Aeros 2.0 by TheBuckmaker.com | Hosted and customized: Comanescu.ro | Photos: IndieStudio.ro